top of page
Kuka minä olen?: About

Kuka minä olen?

Mitähän voisin kertoa itestäni? Olen Iiris, 29-vuotias nuori nainen. Rakastan kauneutta. Kauniita kuvia, tarinoita, luontoa, esineitäkin.

 

Rakastan piirtämistä ja maalaamista, kirjoittamista, käsitöitä, kaiken kauniin luomista. Pidän myös lukemisesta, tarinoista, elämästä. Elämä ei ole täydellistä, mutta olen iloinen, että pidän siitä silti.

 

Pidän kotona olemisesta, itsekseni tai läheisteni ympäröimänä. Rakastan sisältä päin kauniita ihmisiä. Kukapa ei rakastaisi? Nautin pienestä puuhastelusta kotona, rauhasta, kissan rapsuttelusta. Rakastan kahta kissaani, Murua ja Myytä. 

 

Pidän sisustamisesta. Tai pikemminkin pidän siitä, että ympäristöni näyttää kodikkaalta ja kauniilta. Olen visuaalinen ihminen ja pyrin muokkaamaan ympäristöni sellaiseksi, että siellä voi viihtyä.

 

Rakastan valoa ja luontoa. Mutta koska rakastan myös olla kotona, tulen menneeksi luontoon liian harvoin. Haaveilen, että voisin joskus vielä asua luonnon keskellä. Saisin molemmat yhdellä kertaa.
 

Mitäs muuta? Annan itselleni luvan kirjoittaa blogiini kaikesta minua kiinnostavasta, elämästä, käsitöistä ja taiteesta. Ehkä muustakin. Mutta aika paljon asiaa saa kyllä sisältymään tuohon elämään...

bottom of page