top of page
  • Writer's pictureIiris | Kehräten

Hiusdonitseja ja runotyttörusetteja

Päivitetty: 28. heinäk. 2020

22.4.2020


Katsokaas, mitä söpöyksiä olen tehnyt!


Kyllästyin siihen, että kaapissani lojuu läjä kangastilkkuja siltä varalta, että joskus vielä teen niistä jotakin. Päätin kerrankin ihan oikeasti tehdä niistä jotakin. Innostuin ehkä hieman... En tiedä olisinko tarvinnut tällaista läjää rusetteja ja hiusdonitseja, mutta no. Ainakin nyt on jokaiseen tilanteeseen jotakin...Hiusdonitsit oli kyllä todella helppo ja nopea tehdä. Rusetit vaati vähän näpertämistä, mutta helppoja nekin olivat. Sitä paitsi pidän näpertämisestä. Eikös niistä tullutkin aika romanttisia ja söpöjä!


Olen useamman vuoden jo haaveillut hiusdonitseista. En ole halunnut ostaa niitä kaupasta, kun olen tiennyt, että osaan tehdä itsekin ja minulla on täydellisiä kangastilkkuja siihen tarkoitukseen. Mutta minulla ei ole ollut innostusta ja energiaa mihinkään ylimääräiseen, niin se on sitten jäänyt.


Olen iloinen, kun nykyään energiaa taas riittää tällaisiin ylimääräisiin luoviin projekteihin. Tuntuu että mieleni suorastaan pursuaa ideoita. Minulla ei vaan riitä aika niiden kaikkien toteuttamiseen. Varsinkin, kun välillä pitäisi muistaa levätäkin... Mutta eihän minulla ole mitään kiirettä. Pikkuhiljaa aina sen mukaan kun jaksaa ja innostusta riittää.(Kiitos siskolleni näistä kuvista. Tukkani on kyllä hieman sekaisin, mutta täydellisyys on yliarvostettua, eikö niin...)Millehän sitä alkaisin seuraavaksi? Kaapissa odottaa kankaat anorakkiin, trikoopaitaan ja reisitaskuhousuihin. Lisäksi ajatuksissani ovat kummitelleet söpö kukkakuvioinen välikausitakki ja ihana pellavahame kesäksi. Ja kaksi hametta odottaa pientä muokkausta, että ne pääsisivät takaisin käyttöön. Muutama päivä sitten keksin, että olisi mukava tehdä pehmoleluja kaikista vanhoista vaatteista ja kangastilkuista, mitä minulta löytyy pilvin pimein. Sitten olisi yksi lamppuprojekti, niin ja toinenkin lamppuprojekti. Olen suunnitellut kutovani olohuoneeseen uuden maton (se saa nyt kyllä odottaa, kun en koronan takia pääse käyttämään kangaspuita). Murun leluille haluaisin tehdä jonkinlaisen säilytyskorin. Siskontytölleni olen tekemässä pipoa ja itselleni olen ostanut langat samanlaiseen pipoon. Haluaisin neuloa itselleni raitasukat ja pitsisukat. Ja ensi jouluksi olen jo suunnitellut joululahjasukkia. Niin ja tietenkin joku ihana palmikkoneulepaita olisi kiva. Sitten olisi vielä yksi lastenkirjaidea ja tällainen blogiprojekti. Ja yksi kuosisuunnittelukilpailu, johon haluaisin osallistua, mutta siitä ei puhuta, koska en tiedä saanko aikaan...


Että ei tässä ainakaan tekeminen ole loppumassa kesken :D


#käsityöt #itsetehty #hiusdonitsi #rusetti #ompelu #suunnitelmia

89 katselukertaa2 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page