top of page
  • Writer's pictureIiris | Kehräten

Käsintehtyjä joululahjoja ja marraskuun kuulumisia

18.11.2021Tämä marraskuu on ollut erilainen. On ollut niin paljon kaikkea. Pari ensimmäistä viikkoa meni aika tiiviisti yrittäjyyskoulutuksen parissa. Ja tietenkin se lopulta sujui hyvin, aivan turhaan jännitin etukäteen niin kauheasti. Väsyttävää ja raskastahan se oli ottaa niin paljon uutta tietoa vastaan ja peilata koko ajan tuota tietoa omaan yritysideaan, mutta minä selvisin siitä ja sain vastauksia kysymyksiini.


Koulutuksesta jäi jotenkin luottavainen olo, että asiat vielä järjestyy myös tämän yrityshaaveen kanssa aikanaan.


Minulla on tällä viikolla ollut muutenkin todella valoisa olo. Tuntuu, että kaikki asiat ovat alkaneet järjestyä ja että minähän pystyn vaikka mihin. Tässä kuussa olen tehnyt monia asioita, jotka minua on etukäteen jännittänyt todella paljon, mutta olen selvinnyt kaikista niistä ja minulle on jäänyt tunne, että osasin, pystyin ja kaikki meni hyvin. Minulla on myös edelleen tulossa kaikenlaista uutta ja jännittävää, mutta varmasti minä selviän niistäkin.Olen ollut niin kiireinen, etten ole jaksanut ja ehtinyt ulkoilla niin paljon kuin olisi halunnut. Ja täällä pohjoisessakin on ollut enimmäkseen pimeää ja sateista, mutta eräänä pakkasaamuna kävin pienen lenkin jokirannassa ja siellä oli näin uskomattoman kaunista!


Tällä hetkellä lumi on taas sulanut ja sataa vettä, mutta minun mielessäni on edelleen valoisaa. Välillä pelottaa kaikki tuleva, välillä olo on surullinen ja alakuloinen, välillä ahdistaa, hävettää, suututtaa, pelottaa, kaikkea tätä yhtä aikaa. Mutta sitten taas toisena hetkenä olen ylpeä itsestäni, kun olen päässyt tähän asti, olen iloinen siitä, että olen minä ja tämä on minun elämäni ja minun elämässäni on tällä hetkellä niin paljon hyvää.


Minusta tuntuu, että olen ehkä onnellinen.Kaikista kiireistäni huolimatta olen tehnyt myös paljon käsityöjuttuja. Neulonut ja ommellut. Mutta ainoastaan joululahjoja. Lahjansaajat lukevat blogiani, joten en voi esitellä niitä täällä. Niinpä saatte viimevuoden joululahjakuvia. Nekin olivat ihania.


Olen tainnut ennenkin sanoa, että tykkään antaa itse tehtyjä lahjoja. Ne tulevat minulle halvemmaksi ja ilahduttavat yleensä lahjansaajaa enemmän, kuin ostettu lahja. Ja minusta on ihanaa ajatella lahjan saajaa lahjaa tehdessä ja suunnitella lahjasta juuri sellainen, kuin kuvittelisin lahjansaajan toivovan. Eikö yhteen sukkapariin saakin neulottua paljon hyviä ajatuksia ja kiitollisuutta.


Ylemmät sukat neuloin kahdelle ystävälleni, jotka ovat olleet minulle valtavan tärkeitä muutaman viimevuoden aikana. He ovat ne ihmiset, joille soitan ensimmäisenä, kun tarvitsen apua tai olen huolissani jostakin. Tai jos minulla on jotain mukavaa kerrottavaa, jonka haluan jakaa jonkun kanssa. Kiitos kun olette elämässäni <3


Alemmat raitasukat tulivat kahdelle kummipojalleni. Ne neuloin kokonaan jämälangoista ja tein joustinneuletta myös jalkaterän päälle, jotta sukat pysyvät varmasti hyvin jalassa ulkona leikkiessä. Niiden ulkonäöstä en ole niin ylpeä, mutta ihan perus toimivat sukathan nuo ovat, eikö se ole pääasia?Ompelin myös parit kangaskorit viimevuotisesta Marimekon kankaasta, jonka nimeä en nyt muista. Tuosta kankaasta joka tapauksessa, josta ompelin muinoin itsellenikin kangaskoreja. Minusta nämä ovat helppo ja kiva lahjaidea. Jos siellä joku vielä miettii joululahjoja tälle vuodelle, ohje näihin kangaskoreihin löytyy viimekeväisestä postauksestani.


Myös tällaiset vohvelikankaasta ommellut käsipyyhkeet ovat nopea ja helppo ja käytännöllinen lahjaidea. Olkaapa hyvä! :DOnko siellä muita, jotka tykkäävät tehdä joululahjat itse? Vai onko arki niin kiireistä, ettei sellaiselle jää aikaa, vaikka muuten lahjojen itse tekeminen kiinnostaisikin?


Ai niin ja edellisessä blogipostauksessani on tietoa minun ja siskoni suunnittelemien joulukorttien ennakkotilauksesta. Käykäähän katsomassa sekin, jos tämän vuoden joulukortit ovat vielä hankkimatta. Aikaa ennakkotilauksen tekemiseen on enää tämän viikon sunnuntaihin!

408 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page