top of page
  • Writer's pictureIiris | Kehräten

Kauneutta seinälle

21.3.2020


Muutamat viimeviikot ovat olleet väsyneitä. En ole jaksanut hirveästi puuhailla mitään ja hyvä niin. Lepääminenkin voi olla välillä tärkeää työtä. Jotain pientä olen kuitenkin tehnyt. Maalannut vähän ja neulonut vähän (niistä ehkä lisää myöhemmin). Lisäksi olen saanut aikaan pieniä muutoksia olohuoneessamme.


Tilasimme siskoni kanssa kauneutta Ulla Thynellin verkkokaupasta (https://ullathynell.com/shop/). Itselleni tilasin "A Month of Ink" -taidekirjan ja tuhosin sen. Sydäntä kieltämättä riipaisi, mutta halusin kauniit kuvat esille enkä hyllyyn pölyttymään. Ja ai että, miten kaunista, katsokaa nyt vaikka! Pidän niistä. Synkkää ja kaunista, salaperäistä, mielikuvituksen herättävää, satumaista... Näissä kuvissa on niin ihana tunnelma ja kauniit värit.Lisäksi tilasimme siskoni kanssa postikorttipaketin puoliksi. Nyt minulla on kauniita kuvia varastoksi asti... No joo, mutta kehystettiin ja ripustettiin tuohon pianon päälle muutamia niistä. Näyttää kyllä kivalta. Tuli jotenkin paljon kodikkaampi tunnelma meidän olohuoneeseen.Oikeanpuoleisin taulu on siskoni ensimmäinen digitaalinen maalaus. Eikö hän olekin taitava! (Hyvin kyllä näkee tästä kuvasta...) Ripustettiin myös siskoni kauan sitten vaellukselta löytämä poronsarvi tuohon taulujen yläpuolelle. Sopii siihen, vai mitä?


Kehyksiä meille on kertynyt vuosien varrella kunnon kokoelma, vanhimmat ovat peräisin lapsuudestani. Sain joskus ala-asteella joululahjaksi vesivärit ja kaksi taulun kehystä (täydellinen lahja mielestäni!). Siitä asti huoneessani/kodissani on ollut vaihtuvia taidenäyttelyitä. Välillä omia töitä, välillä jotain muuta kaunista. Näköjään tällä kertaa on vuorossa Ulla Thynell...Yhden postikortin "kehystin" uuden luonnoskirjani kanteen. Voi miten kaunis siitäkin tuli! On muuten vaikea löytää nättejä a4-kokoisia luonnoskirjoja. Joten olen viime aikoina tyytynyt näihin tavallisiin mustiin ja tuunannut niitä oman näköisekseni.Miten paljon saakaan aikaan muutamalla kauniilla kuvalla!


#kuulumisia #sisustus

50 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page