top of page
  • Writer's pictureIiris | Kehräten

Kesähaaveita

10.6.2020


Rakastan kesää. Olen aina rakastanut. Lapsena toivoin, että olisi aina kesä. Nykyään olen opetellut pitämää myös muista vuodenajoista. Mutta kevät ja kesä ovat yhä lemppareitani. Johtuu varmaan valosta. Valo on aina saanut myös mieleni valoisaksi.


Tälle kesälle minulla ei ole suuria suunnitelmia. Ei kyllä juuri milleen kesälle, ettei sen puoleen. Tämä kesä tulee olemaan siitä erilainen, että olen lomalla. Vapaa tulemaan ja menemään miten itse haluan. Tekemään asioita, jotka saavat minut onnelliseksi.


Ajattelin olla kesän kesälomalla. Lomalla sairaslomasta. Koska mikä jottei.



Haaveilen keinumisesta, vasta leikatun ruohon tuoksusta, nurmikosta varpaiden alla. Kotipihasta ja jäätelöstä. Vesisodasta tai juoksentelusta kaatosateessa. Pihaleikeistä ja puuhun kiipeämisestä.


Haaveilen parvekepuutarhasta. Mansikkamaasta ja herneistä. Ikiomista salaateista. Sateen ropinasta parvekelaseja vasten ja vilttiin kääriytymisestä. Aamukahvista parvekkeella ja hyvästä kirjasta.


Haaveilen metsästä. Sammaleen ja neulasten tuoksusta. Mutkittelevasta metsäpolusta. Nukkumisesta riippumatossa paljaan taivaan alla. Itikoiden ininästä (no en sentään), yöllisestä pöllön huhuilusta ja hiljaisuudesta. Nokipannukahveista. Aamuisesta lintujen konsertista. Tuulen huminasta.



Haaveilen kävelyistä sateessa tai loppukesän sumuisissa aamuissa. Sadepisaroista kasvoillani. Raikkaudesta ja rauhasta.


Haaveilen aamu-uinneista. Ja iltauinneista. (Yöuinneistakin haaveilisin, mutta en jaksa valvoa myöhään. Ahdistun, jos en saa nukkua tarpeeksi, mutta uskaltaisinkohan tehdä poikkeuksen yhtenä yönä, valvoa pitkään ja mennä uimaan. Olisikohan se sen arvoista?)


Haaveilen rantakallioista. Aamuisesta rauhasta ja yksinäisyydestä, termarikahveista ja mietiskelystä. Aamuauringon kimalluksesta joen pinnassa. Siitä, ettei mieleen mahdu muuta kuin ympäröivän luonnon kauneus ja tämä hetki.


Haaveilen koivikosta. Lehtien hiljaisesta suhinasta. Vaaleasta vihreydestä. Heinikosta. Kukista ja kukkaseppeleestä.



Haaveilen vaelluksesta. Väsyneiden jalkojen tasaisesta askelluksesta. Uuvuttavasta noususta tunturiin. Maisemasta. Silmänkantamattomiin jatkuvasta tunturijonosta. Raikkaista puroista. Ruoan keittämisestä henkeä salpaavan kauniissa paikassa. Seikkailusta ja perille pääsemisestä.


Haaveilen piknikistä puistossa ja mansikkakakusta. Rakkaiden kanssa vietetystä ajasta. Lierihatusta ja kukkahameesta.


Haaveilen inspiraatiosta. Maalaamisesta ja kirjan kirjoittamisesta. Itse ommellusta kesätakista. Neulomisesta kotisohvalla ja musiikista. Murun silittelystä ja levosta. Uudesta kissavauvasta.


#kesä #haaveita #kuvitus

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page