top of page
  • Writer's pictureIiris | Kehräten

Kukkamekkojuhlat

1.6.2020


Oli ihana viikonloppu. Lauantaina otettiin kesä vastaan muutaman ystävän kanssa kukkamekkojuhlilla. Ihan muuten vaan. Koska juhliminen on kivaa ja juhlien järjestäminen on kivaa. Tuleeko kesä edes juhlimatta (tai ilman suvivirttä)?Alkuviikosta jaoin kutsuja ystäville. No, olisihan asia hoitunut viestilläkin, mutta pienet kauniit yllätykset ovat mielestäni ihania. Rakastan yllätyksiä. Ja rakastan tällaista pientä näpertämistä.


Juhlat olivat täydellinen tekosyy monelle kivalle. Kuten kukkien ostamiselle...... ja kakun leipomiselle! Kyseessä on oma reseptini, gluteeniton ja maidoton kakkakranssikakku :D (mansikkabanaanisuklaatäytekakku). Meinaan aina innostua liikaa näitten kakkujen kanssa. Varsinkin koristelun kanssa. Mutta ei se mitään, maku oli oikein herkullinen.Juhlat olivat myös täydellinen tekosyy koristella koti ja kattaa pöytä kauniisti. Mutta ehdottomasti parasta juhlissa oli pitkästä aikaa viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa. Minulla on ollut ikävä näitä illanistujaisia.


Meidän pieni prinssi Ruusunen pakeni juhlia ja meteliä parvekkeelle (kunhan ensin uskaltautui esiin vessan nurkasta), kääriytyi tyytyväisenä pehmeälle viltille ja nukkui (no ei aivan koko iltaa).Juhlat olivat myös täydellinen tekosyy pukeutua kauniisti ja ommella uusi paita. Vaikka olisin voinut keksiä paremmankin ajankohdan paidan ompelulle. Sen vuoksi järjestelyjen kanssa tuli hieman kiire. Niin kiire, että puin paidan huomaamatta väärin päin ja vieraat saapuivat ennen kuin juhlat olivat valmiit. Mutta ei juhlatunnelmaa ilman pientä viimehetken paniikkia... Ja paitani näytti kuulemma kivalta, vaikka olikin väärin päin :D


#kesä #kukkamekkojuhlat

55 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page