top of page
  • Writer's pictureIiris | Kehräten

Lomakuulumisia

Päivitetty: 20. heinäk. 2020

13.7.2020


Olen ollut lomalla. Näköjään täältä blogistakin. En ole ehtinyt tai jaksanut kirjoittaa ja ajatella. Kesän alussa päätin, etten ota stressiä. Jos minua ei huvita kirjoittaa, en kirjoita. Mutta olen silti vähän stressannut.


Stressannut, koska olen halunnut kirjoittaa, mutta en vain ole pystynyt. Koska en osaa ja minulla ei ole mitään sanottavaa ja blaa blaa blaa... Mutta tässä sitä nyt ollaan ja tuntuu hyvältä taas kirjoittaa.


En tiedä, mitä minulle kuuluu. Ihan hyvää kai.Olen yrittänyt nauttia kesästä. Välillä olen onnistunutkin. On tapahtunut paljon kaikkea hyvää. On ollut lämmintä, olen syönyt jäätelöä, käynyt uimassa ja rantasaunassa. Istuskellut rantakivellä.


Olen ollut reissussa. Siskon perheen luona ja kotona kotona. Ja olen nähnyt pientä päivänsädettäni. Puhaltanut saippuakuplia ja tehnyt palapelejä. Neulonut sukkia.On juhlittu. Ystävien valmistujaisia ja ystävän 30-vuotissynttäreitä. Olen vanhentunut taas vuodella ja saanut siskoltani maailman söpöimmän synttärikortin. Ja syönyt kakkua.


Olen istunut parvekkeella, seurannut kukkien kasvamista ja mansikoiden kypsymistä. Ja syönyt lisää jäätelöä. Hautautunut tuntikausiksi puhelimelle tai vain ollut.Olen haaveillut kissasta ja saanut kissan. Vahtinut meidän pieniä tappelupukareita. Yrittänyt olla stressaamatta ja stressannut. Pelännyt, etteivät nämä kaksi tule koskaan toimeen keskenään. Vaikka kuulemma minun pitää vain olla kärsivällinen. Ja onneksi pikkuinen Myy ei vähästä hätkähdä.


Ja kaiken aikaa mieleni on ollut sumussa. En tiedä miksi. En tarkoita, että olisin ollut tavallista surullisempi tai alakuloisempi, mieleni on vain tuntunut tahmealta ja sumuiselta. Olenko ollut väsynyt? Syönyt huonosti? Ovatko ajatukseni muuttuneet sekasotkuksi, kun en ole jaksanut järjestellä niitä kirjoittamalla? Vai olenko yksinkertaisesti vain ollut liikaa puhelimella? En tiedä, mutta onneksi tänään saadaan ihania yövieraita!#kuulumisia #kesä

38 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page