top of page
  • Writer's pictureIiris | Kehräten

Raitoja ja runoja

15.9.2020
Tulevaa syksyä ja talvea varten neuloin itselleni kahdet uudet villasukat. Toiset aivan tavalliset raitasukat (ihan vaan koska rakastan raitoja) ja toiset Sari Nordlundin (https://www.instagram.com/sari_n_/?hl=fi) suunnittelemat Poet-sukat hieman soveltaen. Ja varsinkin noista Poet-sukista tuli niin ihanat! Raitasukissa kokeilin tehdä kantalapun aina oikein -neuleella ja kantapäästä tulikin mukavan joustava. Saa nähdä miten se kestää käytössä verrattuna vahvistettuun kantapäähän. Molemmissa suksissa lankana on ihan tavallinen Novitan Nalle-lanka.


Entä mitä mieltä olette näistä kuvista? Eikö olekin ihanan syksyiset! Kahdesta keskimmäisestä (jälleen kerran) kiitos ystävälleni, mitä tekisinkään ilman sinua <3


Tällä hetkellä työn alla on pipo (joka on lojunut pari vuotta keskeneräisenä laatikossa kaapin päällä) sekä villahousut siskontytölle (jotka eivät välttämättä koskaan valmistu, koska innostus lopahti, kun olin neljännen kerran purkanut ensimmäisen lahkeen aloituksen). Haaveissa on Sari Nordlundin suunnittelema Aamukaste-neuletakki tai jokin ihana ja muhkea pintaneulepaita. Mutta olen haastanut itseni käyttämään vanhoja lankoja vähemmäksi ennen kuin ostan uusia, joten ne saavat vielä odottaa. Jättimäiseen raitaneuletakkiin (johon olisi ihana kääriytyä kylminä talvipäivinä) saisi uppoamaan varmaan paljon jämälankaa.


220 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page