top of page
  • Kirjoittajan kuvaIiris | Kehräten

Tästä se alkaa

21.2.2020Kirjoitan blogia? Minä?! Uskomatonta, mutta kivaa...


Olen innoissani ja ihmeissäni! Tässä sitä nyt ollaan kirjoittamassa ensimmäistä blogipostausta. Aivan vasta sain idean blogin perustamisesta. Nyt tämä sivusto on pystyssä ja ensimmäinen postaus tulee tässä. Jännää!


Jännittää, tuleekohan tästä mitään. Löytääkö kukaan blogiani, kiinnostaako ketään? Perustaa blogi 2020? Enkö ole jo auttamattomasti myöhässä? Mutta ei se mitään, aina voi kokeilla ja ainakin tästä on minulle itselle iloa. Aluksi varmaan pitää kertoa kuka ja mitä? Onkohan se tapana? No, kai voin tehdä niin, jos haluan.Mitähän voisin kertoa itestäni? Olen Iiris, 26-vuotias nuori nainen. Rakastan kauneutta. Kauniita kuvia, tarinoita, luontoa, esineitäkin.


Rakastan piirtämistä ja maalaamista, kirjoittamista, käsitöitä, kaiken kauniin luomista. Pidän myös lukemisesta, tarinoista, elämästä. Elämä ei ole täydellistä, mutta olen iloinen, että pidän siitä silti.


Pidän kotona olemisesta, itsekseni tai läheisteni ympäröimänä. Rakastan sisältä päin kauniita ihmisiä. Kukapa ei rakastaisi? Nautin pienestä puuhastelusta kotona, rauhasta, kissan rapsuttelusta.


Pidän sisustamisesta. Tai pikemminkin pidän siitä, että ympäristöni näyttää kodikkaalta ja kauniilta. Olen visuaalinen ihminen ja pyrin muokkaamaan ympäristöni sellaiseksi, että siellä voi viihtyä.
Rakastan valoa ja luontoa. Mutta koska rakastan myös olla kotona, tulen menneeksi luontoon liian harvoin. Haaveilen, että voisin joskus vielä asua luonnon keskellä. Saisin molemmat yhdellä kertaa. Tällä hetkellä asun kerrostalossa yhdessä siskoni ja hänen kissansa Murun kanssa. He molemmat ovat aivan muruja.


Mitäs muuta? Annan itselleni luvan kirjoittaa blogiini kaikesta minua kiinnostavasta, elämästä, käsitöistä ja taiteesta. Ehkä muustakin. Mutta aika paljon asiaa saa kyllä sisältymään tuohon elämään...


Antakaa palautetta sivujen toimivuudesta, niin voin ehkä tehdä asialle jotain, jos osaan. Tai muustakin. Kertokaa, mitä teille kuuluu.
#kuulumisia #kuvitus

84 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraa minua

Instagramissa

  • Instagram
blogit-150x60.png

Arkisto:

bottom of page